QUOTES

Alexandra Bartelds | Directeur Divosa

"HOEZO! organiseert al 12 jaar congressen voor ons, congressen die gemiddeld met een 8 worden beoordeeld! HOEZO! denkt met ons mee in vorm en inhoud, maakt gebruik van een omvangrijk netwerk en heeft gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die altijd weer voor ons klaar staan. Daardoor krijgen we congressen met inhoud, met verrassing en met NAAM in onze sector."

Anja Gosman-Nolen | Officemanager NVVK

"HOEZO! maakt het organiseren van een evenement leuker, makkelijker en eenvoudiger."

 

Anne Sophie Kesselaar | Beleidsmedewerker WO=MEN

"Voor een lancering van een samenwerkingsinitiatief tussen bijna 40 organisaties, waaronder Cordaid, Oxfam Novib, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Defensie heeft HOEZO! ons op een hele professionele manier ondersteund. Je merkt dat HOEZO! veel ervaring heeft: zij weten wat wel en wat niet mogelijk is. In de voorbereidingen waren ze erg meedenkend, constructief en goed bereikbaar. Maar ook hun hands-on mentaliteit op de dag zelf heeft deze dag tot een succes gemaakt!"

Boudien Krol | Coördinator onderzoeksprogramma Stichting Instituut Gak

"HOEZO! ontzorgt! Door te anticiperen, mee te denken en te reflecteren. Daardoor wordt het af te leggen traject inzichtelijk, overzichtelijk en goed uitvoerbaar."

 

Eric Hans Eddes | Directeur Dutch Institute for Clinical Auditing

"HOEZO!: net als DICA facilitair, innovatief en betrouwbaar wanneer het om kwaliteit gaat. Voor ons is HOEZO! de partij om ons jaarlijks congres mee te organiseren."

 

Tof Thissen | Directeur KING

"Je hoort weleens zeggen dat goud onbetaalbaar is. Nou…. met HOEZO! heb je -betaalbaar- goud in handen voor een fantastisch congres. Perfecte organisatie, actief meedenken, toegewijd, altijd hele hoge bezoekerswaardering gastvrouw-/gastheerschap, creatief en origineel. Met HOEZO! heb je een congres dat lang nawerkt in hoofd, ogen en hart!"

Wouter Limmen | Directeur KeyZen

"Op HOEZO! kan je rekenen. HOEZO! heeft voor KeyZen de Nationale Klantmanagementdag tot hèt evenement voor klantmanagers in Nederland gemaakt. We zijn in 8 jaar uitgegroeid vanuit een klein zaaltje met 60 deelnemers naar een heus congres met 300 deelnemers. Dit met name door de betrokkenheid en grote inzet van de HOEZO! medewerkers. Zij waren in staat om ons doel van het congres op een perfecte manier te realiseren in een prettig samenwerkingsverband."